Sari la conținut

Braşovenii au început să propună cele mai frumoase grădini de cartier

brasovenii-au-inceput-sa-propuna-cele-mai-frumoase-gradini-de-cartier

Braşovenii au început să îşi înscrie spaţiile verzi din jurul blocului la concursul „Cea mai frumoasă grădină din cartierul tău”, organizat de Primăria Braşov, în parteneriat cu cei doi operatori de salubritate din oraş.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Braşov, oamenii au început deja să trimită poze cu grădinile, acestea urmând a fi evaluate în teren de o comisie formată din reprezentanţi ai Primăriei, de la Serviciul de Salubrizare şi Serviciul Amenajare Zone de Agrement şi ai celor doi operatori de salubritate care vor decide, pentru fiecare cartier în parte, premianţii.

„Programul «Cea mai frumoasă grădină din cartierul tău» este în plină desfăşurare. Deja am primit propuneri pentru a premia modul în care braşovenii s-au implicat în amenajarea zonelor verzi de pe domeniul public.

La sfârşitul «Lunii Curăţeniei» (care se desfăşoară între 11 martie şi 19 aprilie 2019), asociaţia de proprietari sau persoana care va amenaja cea mai frumoasă grădină de pe domeniul public din fiecare cartier al Braşovului, va fi premiată cu un pachet cu unelte de grădinărit. Îi invit, în continuare, pe toţi braşovenii să ne ajute în acest demers, de a identifica cea mai frumoasă grădină din fiecare cartier, fie că este vorba de cei care au amenajat acele grădini, sau de cei care pur şi simplu au văzut o grădină frumoasă, să ne trimită fotografii ale acestor zone verzi şi locaţiile acestora pe adresa de mail salubrizare@brasovcity.ro ”, a declarat primarul George Scripcaru.

În urma concursului vor fi acordate 20 de pachete de unelte de grădinărit, fiecare dintre în valoare de 828 lei. Pachetele conţin o foarfecă pentru grădină cu nicovală şi lamă de oţel, săpăligă de oţel, săpăligă dublă din oţel cu coadă, greblă de grădină din aluminiu, lopată, cazma, greblă pentru sol, cu coadă din aluminiu, stropitoare, roabă şi mănuşi de grădină.

Comentarii

Ultimă oră