Sari la conținut

Brașovenii pot vota proiectele de investiții din cadrul programului de bugetare participativă

Brașovenii pot vota proiectele de investiții din cadrul programului de bugetare participativă.

Ei pot alege, până în 1 februarie, dintre cele 16 proiecte care au trecut de etapa de eligibilitate, câte unul pentru fiecare categorie.

Practic a început etapa de vot pentru alegerea proiectelor pe care municipalitatea trebuie să le includă în planul de investiții sau de lucrări, în cadrul programului de bugetare participativă.

Pe platforma dedicată acestui program, https://primariabrasovenilor.ro/, brașovenii pot alege, dintre cele 16 proiecte eligibile, cele pe care le consideră prioritare pentru dezvoltarea orașului. Ei vor putea vota câte un proiect pentru fiecare domeniu în parte, respectiv pentru ,,Orașul mobil”, ,,Orașul verde”, ,,Orașul comunităților” și ,,Orașul relaxat”.

Lista proiectelor care vor fi implementate se va stabili în funcție de numărul de voturi. Primul proiect din fiecare domeniu (în funcție de numărul de voturi) va fi selectat automat, restul proiectelor urmând să fie ierarhizate în funcție de numărul de voturi, indiferent de domeniul din care fac parte, în limita bugetului rămas disponibil.

Pana în 1 februarie, brașovenii vor putea vota, pe primariabrasovenilor.ro, proiectele pe care consideră că Municipalitatea trebuie să le includă în planul de investiții sau în lucrările de modernizare, începând cu 2022. Votul se va exprima pentru fiecare categorie/domeniu în parte.

Comentarii

Ultimă oră