Sari la conținut
brasovul-petrece-nemteste-la-oktoberfest

Incepand cu 6 septembrie Brasovul gazduieste o noua editie a festivalului cu specific nemtesc, Oktoberfest. Timp de 10 zile brasovenii se vor putea bucura de muzica si dansuri atat germane cat si autohtone si vor gusta dintr-o varietate de mancaruri traditionale bavareze.

Arena Ion Tiriac va gazdui evenimentul iar Ciucas va aproviziona festivalul cu cantitati generoase de bere de calitate, venita direct de la fabrica pentru a fi cat mai proaspata. Intrarea este libera iar invitatii vor putea participa la diferite jocuri si activitati tematice, iar pana la final, ce mai frumoasa fatal va fi incoronata Miss Oktoberfest.

Printre interpretii care vor urca pe scena Oktoberfest se numara Rocky Five si Aalbachtal Expres, trupe germane autentice, Trupa 6 si diferite ansambluri folclorice romanesti si bavareze. Iar pentru ca diversitatea si voia buna fac parte din spiritul Oktoberfest, diferite comunitati locale vor fi prezente pentru a impartasi cu invitatii aspecte interesante din traditiile si cultura lor. Pentru cei tineri se va organiza un concurs de tipul “Battle of the bands” in care mai multe trupe aspirante se vor confrunta pe scena pentru locul fruntas.

De asemenea, participantii vor puteasa sa ia parte la diferite concursuri pentru sansa de a castiga premiile puse la bataie. Nu vrem sa dezvaluim toate surprizele dar pe langa binecunoscutul joc de “trage funia” se vor desfasura si alte concursuri, care mai de care mai distractive si inventive.

Se anunta 10 zile pline de voie buna si o atmosfera cu totul speciala gratie acestui mix inedit de cultura romaneasca si germane. Va indemnam sa nu ratati in acest an Oktoberfest, fie ca sunteti din Brasov sau din imprejurimi si sa profitati de acest prilej pentru a va simti bine alaturi de cei dragi.

Pentru mai multe informatii si programul complet al evenimentului accesati pagina de Facebook Ciucas sau pagina Oktoberfest Brasov.

Va asteptam la festival! Intrarea este libera!

Comentarii

Ultimă oră