Sari la conținut

Braşovul promovat la Târgul Internațional de Turism din Shanghai

brasovul-promovat-la-targul-international-de-turism-din-shanghai

România va participa la prima ediție a Târgului Internațional de Turism ITB Shanghai, în perioada 10-12 mai 2017, evenimentul fiind dedicat exclusiv segmentului de business din industria turistică, a anunțat într-un comunicat de presă, Ministerul Turismului.

În cadrul evenimentului este confirmată participarea a peste 600 de „hosted buyers” de top din China care vor avea întâlniri prestabilite cu participanți din diferite țări.

  Târgul este exclusiv de business, adresându-se doar agenților din industria turistică, neexistând o componentă de public, iar România va fi prezentă la ITB Shanghai cu un stand de 18 metri pătrați, în cadrul pavilionului Uniunii Europene (UE).

„Firmele românești participante vor avea întâlniri pentru promovarea obiectivelor de interes turistic din București, Delta Dunării, Brașov, precum și din alte zone ale țării noastre, implicit pentru contractarea pachetelor turistice în aceste locuri (…) Ministerul Turismului acordă o importanță deosebită dezvoltării acestei piețe, mai ales în contextul declarării anului 2018 ca fiind Anul turistic UE-China”, notează ministerul de resort.

Comentarii

Ultimă oră