Sari la conținut
brazilia-si-mexic-in-optimi-

Aseară s-au disputat ultimele partide din grupele A și B de la Cupa Mondială de fotbal.

În fața a 70.000 de spectatori, la Brasilia, Neymar &co au făcut spectacol și au închis tabela la 4-1, în jocul cu Camerunul.

Starul Braziliei,Neymar a reușit o dublă în minutele 17 și 35.Pentru gazde au mai punctat Fred (49) și Fernandinho (84).

Punctul de onoare al africanilor fost semnat de Matip (26).

La Recife s-a jucat soarta locului secund din grupă, între  Croația și Mexic. Tabela a rămas nederanjată pînă în minutul 72, când Marquez a făcut 1-0 pentru mexicani.

Trei minute mai târziu, Guardado a mărit avantajul sud-americanilor, pentru ca în minutul 82 Hernandez să marcheze și el pentru un scor de neprezentare.

Croații au reușit golul de onoare prin Perisic în minutul 87, dar au terminat jocul în doar 10 oameni, după eliminarea lui Rebic din minutul 89.

În urma acestor rezultate, Brazilia a încheiat grupa A pe primul loc cu 7 puncte. Tot 7 puncte a acumulat și Mexicul, dar golaverajul inferior i-a trimis pe mexicani pe poziția secundă a grupei.

Croația a acumulat 3 puncte, insuficiente pentru calificarea în optimile de finală și pleacă acasă împreună cu Camerunul, echipă care nu a contabilizat nici măcar un punct la Cupa Mondială.

Comentarii

Ultimă oră