Sari la conținut
brazilia-vs-columbia-in-sferturi

Brazilia a trecut de Chile la lovituri de departajare și va juca în sferturile de finală împotriva Columbiei care a învins cu 2-0, naționla Uruguayului.

Reprezentativa Braziliei s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins la Belo Horizonte, cu scorul de 4-3, în urma executării loviturilor de departajare, selecţionata statului Chile. La finalul celor 90 de minute de joc şi a prelungirilor, scorul a fost egal, 1-1. Brazilia a deschis scorul prin David Luiz în minutul 18, însă chilienii au restabilit egalitatea prin starul de la FC Barcelona, Alexis Sanchez, în minutul 32. În minutul 55, Hulk a marcat, însă golul nu a fost validat de Howard Webb pe motiv de henţ. La loviturile de departajare pentru Brazilia au punctat David Luiz, Marcelo şi Neymar, iar Willian şi Hulk au ratat. Pentru Chile au înscris Aranguiz şi Diaz, în timp ce Pinilla, Sanchez şi Jara au ratat.

Claudio Bravo își laudă colegii. Claudio Bravo, goalkeeperul reprezentativei statului Chile a analizat prestaţia naţionalei sale la CM 2014 şi a tras concluziile. Portarul transferat de FC Barcelona în această vară şi-a lăudat colegii pentru efortul depus.Trebuie să fim mîndri. Plecăm cu capul sus din Brazilia. am avut o prestaţie foarte bună la acest Mondial. Am avut în faţă cei mai dificili adversari, Spania, Olanda sau Brazilia şi niciodată nu am fost mai prejos. Suntem trişti pentru că era o şansă pentru a ajunge departe la acest turneu final", a spus Bravo la finalul partidei cu Brazilia din optimile de finală ale Cupei Mondiale. Julio Cesar, portarul Braziliei, a lăudat şi el prestaţia adversarilor. „Ne aşteptam la un meci atît de intens. În ciuda faptului că am făcut o primă repriză bună, Chile ne-a pus în dificultate egalând", a spus Cesar.

Columbia a defilat în fața Uruguayului. Reprezentativa Columbiei s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins pe Maracana, cu scorul de 2-0 (1-0), selecţionata Uruguayului, în optimile competiţiei.Golurile au fost marcate de James Rodriguez, în minutul 28 şi 50. Astfel a fost stabilit primul sfert de finală, selecționata țării gazdă, Brazilia, urmând să joace pentru un loc în semifinale împotriva Columbiei.

Starul James Rodriguez. James Rodríguez a fost ales cel mai bun jucător după faza grupelor şi continuă să facă spectacol la Campionatul Mondial.Columbianul de 22 de ani care joacă la Monaco a marcat un gol senzaţional cu Uruguay. În minutul 28, a preluat pe piept o minge la 20 de metri de poartă şi a şutat fabulos cu stîngul, din întoarcere, mingea lovind mai întâi bara și apoi poposind în plasa porții uruguayene. În minutul 51, James a reuşit „dubla", reluând în plasă din 6 metri o centrare. James Rodríguez i-a depăşit pe Messi şi Muller în clasamentul golgeterilor de la Mondial, cu 5 reuşite. El a înscris în fiecare meci din grupă şi a devenit cel mai bun marcator la un Mondial din istoria Columbiei! 5 goluri şi 4 pase decisivea reuşit James Rodríguez  la Mondialul din Brazilia.

Falcao își laudă colegii. Starul Columbiei, Radamel Falcao, accidentat şi absent de la turneul final din Brazilia, a salutat calificarea „istorică" a echipei sale în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după victoria, scor 2-0, din meciul cu Uruguay.„Istoric. Prima oară când echipa noastră merge în sferturile Cupei Mondiale. Mulţumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru", a scris pe Twitter jucătorul echipei AS Monaco.

Comentarii

Ultimă oră