Sari la conținut

Britanicii vin la Braşov cu oferte de angajare pentru familii întregi

britanicii-vin-la-brasov-cu-oferte-de-angajare-pentru-familii-intregi


  În weekendul 25 - 26 februarie 2017, Braşovul devine scena selecţiei de personal făcută de către unul din cei mai importanţi angajatori britanici din domeniul retail. Vor fi „puse la bătaie” 100 de locuri de muncă în magazine din Anglia.

Astfel, peste 100 de posturi cu un salariu între 1.350-1.700 lire sterline/ lună, plus ore suplimentare plătite, aşteaptă să fie ocupate de vorbitori de engleză capabili, energici, serioşi şi cu dexteritate bună. Cuplurile pot aplica împreună şi în final sunt cazate şi lucrează împreună.

Este o ocazie bună pentru români, care se pot angaja direct la un retailer britanic și nu la intermediari.

Accesul la eveniment se face pe bază de selecţie, prin completarea unui formular.

Experienţa nu este importantă, cele mai importante sunt atitudinea şi dorinţa de muncă, arată recrutorul.

„Respectivul angajator nu se află la prima vizită în România, iar evenimentul este dealtfel la cea de-a 6-a ediţie. La una din ediţiile trecute, a selectat pentru angajare 364 din 400 de participanţi, în doar 2 zile. Oamenii plasaţi la ei ne-au trimis un feedback foarte bun. Câştigă bine, şi-au adus familiile acolo, iar unii dintre ei au avansat la doar 3 luni de la angajare pe posturi de ingineri, IT-isti, team lideri şi nu numai”, a declarat Bogdan Filip, director la Banca de Joburi, organizator al evenimentului.

Locaţia şi ora evenimentului sunt comunicate persoanelor selectate final.

La acest eveniment sunt acceptate persoanele din întreaga țară cât și din Republica Moldova dacă dețin pașaport românesc, cu vârsta minimă de 18 ani. Informații suplimentare despre eveniment, precum și despre serviciile Banca de Joburi puteți afla la numărul de telefon 0376 444 555 sau la adresa de e-mail cv@bancadejoburi.ro.

Banca de Joburi este o agenție de ocupare a forței de muncă în țară și străinătate cu sediul central în orașul Brașov, România și cu o vechime de 16 ani, care dispune de o paletă largă de oferte de muncă. Pe lângă medierea de locuri de muncă bine plătite, compania oferă consiliere, orientare în carieră, pregatirea tuturor formelor legale și monitorizarea candidaților pe întreaga durată a contractelor, oferind un serviciu de asistență continuă.

Banca de Joburi - B-dul Zizinului, nr. 38 — 36, parter, Braşov, ROMANIA.

Sursa: agerpres.ro

Comentarii

Ultimă oră