Echipa de polo Corona Sportul Studenţesc a câştigat, pentru al doilea an consecutiv, medaliile de bronz în Superliga Naţională, învingând cu scorul de 3-0 la general în finala mică a competiției, formația Dinamo Bucureşti.

După două succese obţinute la începutul lunii mai, la Braşov, echipa antrenată de Aurelian Georgescu s-a impus în această dimineață și în prima partidă de la Bucureşti, scor 12-8, încheind astfel pe podium sezonul competiţional 2018-2019.

Cei mai buni marcatori ai Coronei Sportul Studențesc, în meciul de astăzi, au fost Jerkovic, cu 5 reușite, și Georgescu, care a înscris de 4 ori.

Vă reamintim că în acest sezon brașovenii au cucerit medaliile de bronz și în Cupa României, fiind pe o pantă ascendentă pe care sperăm să rămână și în sezonul următor.

-----

În finala mare a competiției, Steaua București conduce cu 2-0 la general în duelul cu formația CSM Digi Oradea, iar al treilea meci, care ar putea fi decisivul, are loc astăzi, de la ora 19.30, în Bazinul „Ioan Alexandrescu” din Oradea.