Sari la conținut

Bucătarii braşoveni medaliați la Jocurile Olimpice Culinare, de la Stuttgart

bucatarii-brasoveni-medaliati-la-jocurile-olimpice-culinare-de-la-stuttgart

Cheff-ii braşoveni s-au întors medaliaţi de la Stuttgart. Vineri se prezintă brașovenilor!

8 medalii au adus bucătarii braşoveni participanţi, individual sau ca membri în cele 4 echipe ale României înscrise în concurs, la Jocurile Olimpice Culinare, de la Stuttgart – 6 de argint şi 2 de bronz.


   Dintre acestea, cele mai multe au ajuns la Echipa Regională Belvedere Braşov, formată din Ioan Florescu (căpitan), Cornelia Ghişoiu, Cristina Ciobanu, Daniel Buzea, Sabina Gabor, Paul Holhoş şi Corina Balazs.


   Ei au concurat atât ca echipă, la categoria Regional Teams, cât şi individual, la categoria culinary art.


    Încă din prima zi a competiţiei, chef Ioan Florescu a uimit juriul cu preparatele sale, fiind astfel medaliat cu argint la categoria Culinary Art – probele individuale. Tot la aceeaşi categorie, chef Cornelia Ghişoiu a primit două medalii de argint, iar chef Cristina Ciobanu a ocupat a doua poziţie a podiumului la categoria Individual Pastry Art. De la Lux Divina Braşov, Vasile Spânu a obţinut şi el bronzul, la proba individuală.


   Echipa naţională de juniori s-a întors acasă cu medalia de argint la proba „Restaurantul Naţiunilor”, pentru care echipa de seniori a obţinut bronzul.


    Competiţia s-a încheiat astăzi, iar vineri (21 februarie 2020), bucătarii din Braşov care au urcat România pe podium se vor prezenta braşovenilor, într-o conferinţă publică, în cadrul căreia au promis că vor dezvălui detalii despre preparatele câştigătoare şi picanterii din culise şi din timpul concursului.

Comentarii

Ultimă oră