Sari la conținut

Noile cabinete de vaccinare pentru administrarea vaccinului produs de AstraZeneca au fost activate în platforma de programare

cabinete-de-vaccinare-pentru-vaccinul-astrazeneca-au-fost-activate-

Noile cabinete de vaccinare pentru administrarea vaccinului produs de AstraZeneca au fost activate în platforma de programare.

În cele 180 de cabinete din toată țara sunt disponibile 10.800 de sloturi/zi. Programarea pentru AstraZeneca a început în 10 februarie și se va realiza pentru o sesiune de 20 de zile, în perioada 15 februarie - 6 martie. Ulterior, în fiecare zi, vor fi alocate noi sloturi care vor permite programări pentru vaccinarea cu AstraZeneca, până la data de 11 aprilie.

Conform recomandărilor autorităților medicale, vaccinarea împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca se va realiza pentru grupa de vârstă 18-55 de ani.

Ca element de noutate, pentru buna desfășurare a activității de vaccinare, programarea se va realiza în același cabinet atât pentru prima doză, cât și pentru rapel, la 56 de zile. 5 cabinete destinate vaccinării cu AstraZeneca sunt disponibile la Brașov.

Comentarii

Ultimă oră