Sari la conținut

Câinii polițiști vor însoți patrulele pe străzile din Brașov

cainii-politisti-vor-insoti-patrulele-pe-strazile-din-brasov

Pe străzile din Braşov au apărut câinii poliţişti, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene. Aceştia îi vor ajuta pe poliţişti la asigurarea liniştii şi ordinii publice, precum şi la descurajarea comiterii de infracţiuni pe teritoriul oraşului.


   „Având în vedere priorităţile instituţionale ale Poliţiei Române, relativ la vizibilitatea activităţilor de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, precum şi preocuparea manifestată la nivelul structurilor operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, pentru descurajarea săvârşirii de fapte ilegale pe raza de competenţă, începând cu data de 09 septembrie poliţiştii braşoveni efectuează activităţi de patrulare, la vedere, cu câinii de serviciu şi vor acorda suport operativ efectivelor de poliţie aflate în serviciu.

Vom acţiona prioritar pe străzile aglomerate, în parcuri, în zonele unde urmează să fie organizate evenimente cultural – distractive cu participare masivă de persoane, precum şi în proximitatea unităţilor de învăţământ”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Alina Ivan.


     În vederea creşterii gradului de siguranţă a cetăţenilor, patrulele canine îşi vor face simţită prezenţa zilnic, în zonele cu risc criminogen ridicat de pe raza de competenţă.

Comentarii

Ultimă oră