Sari la conținut

Camera de Comerţ, interfaţă între producătorii de legume şi hipermarketuri

camera-de-comert-interfata-intre-producatorii-de-legume-si-hipermarketuri

Camera de Comerţ, interfaţă între micii producători de legume din Braşov şi hipermarketuri

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov (CCI) vine în sprijinul fermierilor din judeţul nostru. Astfel, în aceste condiţii de criză, trebuie asigurată siguranţa alimentară a populaţiei. Cultivatorii de plante sunt primii în acest lanţ, iar ministerul de resort s-a gândit să vină în sprijinul acestora.
Astfel, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a pus la dispoziţia micilor producători un portal pentru a completa cantităţile de legume disponibile în vederea facilitării unui dialog cu marile lanţuri de retail.

Micilor producători li se recomandă să încarce în platforma www.rndr.ro/legume cantităţile de legume de care dispun. Pentru a putea completa informaţiile în portal, producătorii agricoli trebuie să se autentifice, prin crearea unui cont de utilizator. Camera de Comerţ şi Industrie Braşov vine în sprijinul persoanelor care nu au posibilitatea de a accesa această platformă, cu persoane dedicate pentru a-i ajuta să-şi publice ofertele. Persoanele interesate sunt invitate să o contacteze pe Cristina Sîrbu, la numărul de telefon 0729 839 860 sau la adresa de email cristina.sirbu@ccibv.ro.


    „Producătorii agricoli din Brasov, important judeţ turistic, puternic afectaţi de actuala criză, care prin închiderea restaurantelor şi-au pierdut un important segment de cumpărători, au acum posibilitatea de a găsi noi clienţi prin accesarea platformei deschise de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Să-i sprijinim pe toţi producătorii locali”, a menţionat Silviu Costea, preşedintele CCI Braşov.

Comentarii

Ultimă oră