Sari la conținut

Campanie de curăţenie a străzilor, la Brașov

campanie-de-curatenie-a-strazilor-la-brasov

Ţinând cont că vremea a început să ne ducă cu gândul mai mult la primăvară, operatorul de salubrizare Comprest a demarat o campanie de curăţenie generală în mai multe zone ale oraşului.

Activităţile vizează atât curăţarea rigolelor de pe o serie de străzi, astfel încât mizeria ce s-a adunat şi praful să nu se mai împrăştie în atmosferă, cât şi curăţarea spaţiilor verzi, pe unde au apărut fel de fel de gunoaie, care în lipsa zăpezii fac o notă discordantă cu restul perisajului.


    „Datorită temperaturile pozitive şi a faptului că este un sezon de iarnă cu destul de puţine precipitaţii, am trecut la activităţi de salubrizare specifice sezonului cald, ce vizează curăţarea rigolelor, astfel încât emisiile poluante de praf în atmosferă să fie cât mai scăzute, dar şi de întreţinere a spaţiilor verzi”, au explicat reprezentanţii operatorului de salubrizare.


     În ultimele zile s-a făcut curăţenie generală în cartierele Astra şi Răcădău, fiind igienizate şi locurile de joacă, care nu sunt incluse în programul de întreţinere pe timp de iarnă.

Vineri, angajaţii Comprest au curăţat Calea Bucureşti, dar şi Drumul de Poiană, unde s-au adunat atât frunzele de pe margine, cât şi chiştoacele şi mizeriile ce împânziseră zona parcărilor de la Belvedere.


    Sâmbătă, s-au derulat activităţi de curăţare a rigolelor pe strada Zizinului (şi se igienizează întreaga zonă de la pasajul de pe această stradă), precum şi pe bulevardele Aurel Vlaicu, Griviţei şi străzile Nicolae Iorga, Iuliu Maniu şi Castanilor.

Potrivit reprezentanţilor companiei, acţiunile vor continua şi în alte cartiere.

Comentarii

Ultimă oră