Sari la conținut
cantec-pentru-viata-lui-george-olteanu

Braşovenii sunt aşteptaţi luni, 21 mai, de la ora 18.30, la Centrul Cultural Reduta, la concertul umanitar „Cântec pentru o viaţă”, în beneficiul lui George Olteanu, un tânăr braşovean, diagnosticat cu o formă a distrofiei musculare.

George nu mai poate merge de la vârsta de 11 ani, iar din 2004 suferă şi de bronşită super supurativă fiind nevoit ca zilnic, timp de cinci ore, să tuşească încontinuu pentru a drena secreţiile din plămâni.

Pentru a se putea vindeca, George are la dispoziţie două medicamente, o terapie care constă într-o injecţie ce se administrează zilnic. Tratamentul îl va ajuta cu recuperarea fizică, îl va ridica din scaunul cu rotile, dar în primul rând îi salvează plămânii. Pentru tratament, el mai trebuie să strângă 14.500 de euro.

Au acceptat benevol să cânte pentru el artişti îndrăgiţi ai folclorului românesc, printre care Ioan Dordoi, Ovidiu Homorodean, Oana Tomoioagă, Robert Târnăveanu, Ioana Bozga și Claudia Miriţescu.

Îşi dau concursul Orchestra „Plaiuri transilvane”, condusă de dirijorul Iosif Ucu, şi Ansamblul „Zestrea Branului”.

În cadrul spectacolului va exista şi o licitaţie cu obiecte puse la dispoziţie de artiştii invitaţi, dar şi o urnă de donaţii pentru cei care vor mai dori să îl ajute pe George.

Preţul unui bilet este de 30 de lei, iar biletele se găsesc, din această săptămână, la Centrul Cultural Reduta.

Comentarii

Ultimă oră