Sari la conținut

Caransebeş - FC Braşov: să fie revanşă!

caransebes-fc-brasov-sa-fie-revansa

Finalul de an aduce un program mai accesibil pentru FC Braşov. Formaţia antrenată de Adrian Szabo va juca în etapa a 14-a din Liga a 2-a în deplasare cu FC Caransebeş, acolo unde obţinerea celor 3 puncte devine obligatorie. În tur, galben-negrii erau învinşi pentru prima dată în campionat, chiar în faţa propriilor suporteri, de Caransebeş.

„Stegarii” şi-au reparat rapid moralul după umilinţa de la Pâncota printr-o victorie pe teren propriu împotriva celor de la FCM Baia Mare. A fost 2-0, cu primul gol marcat în inferioritate numerică de braşoveni.

Acum, galben-negrii au parte de un nou test, în deplasare cu FC Caransebeş, din care sunt obligaţi să iasă învingători pentru a continua cursa de pătrundere în play-off.

Din păcate, tehnicianul Braşovului nu îi va putea folosi la acest meci pe Perju şi Olteanu, ambii suspendaţi, dar nici pe Vlad Munteanu, în continuare accidentat.

Echipa lui Adrian Szabo este pe locul 9 în clasament, cu 22 de puncte, la egalitate cu Satu Mare şi U Cluj.

„Nimeni şi în primul rând jucătorii, să nu gândim că jocul va fi vreo secundă uşor. Gândind aşa prin prisma rezultatului şi jocului al nostru cu Baia Mare şi prin prisma scorului înregistrat de Caransebeş la Vâlcea” - Adrian Szabo, antrenor FC Braşov

Caransebeşul nu trece deloc printr-o formă bună, din moment ce în ultimele 5 meciuri are înfrângeri pe linie fără gol marcat. De altfel, ultima reuşită datează din remiza de la Tărlungeni. În acest campionat, FC Caransebeş are trei victorii, dintre care una cu FC Braşov, în etapa a 2-a.

Bănăţenii şi-au schimbat şi antrenorul. Giovani Pisano a fost destituit, iar în locul său a fost ales Toma Peica.

„Caransebeşul va fi cred că şi motivată nemaiavând ce pierde sau agăţându-se de fiecare joc de acasă. Probabil va juca mult mai detaşat şi în aceste condiţii jocul poate fi foarte greu” - Adrian Szabo, antrenor FC Braşov

Meciul dintre FC Caransebeş şi FC Braşov se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 11.00.

Comentarii

Ultimă oră