„Caravana cu Jocuri” revine în Brașov cu ocazia Salonului de Carte Bookfest 2018, ce va avea loc la Aula Universitatii Transilvania în perioada 18 - 21 octombrie 2018.
 
   „Pentru că avem imaginație și inițiativă, pentru că ne place să descoperim noi teritorii, să ne lărgim spațiul de joacă, să acaparăm tărâmuri din  basme şi să ne mobilizăm cu gândul și cu fapta – HappyColor călătorește cu propria Caravană cu Jocuri. Vă așteptăm aici să petrecem împreună patru zile de poveste, în care veţi avea ocazia să testaţi o mulțime de jocuri pentru toate vârstele și gusturile: jocuri de strategie, jocuri de memorie, de logică, jocuri de îndemânare şi de fantezie. Vă așteptăm cu efervescență și voie bună!”, lansează invitația organizatorii evenimentului, HappyColor.

 Distracția va fi asigurată de către traineri experimentați în activități educative din cadrul Echipei HappyColor.

    Intrarea este liberă la toate activitățile „Caravanei cu Jocuri”, iar acestea se vor desfășura pe toata durata expoziției Bookfest - 2018, lângă standul HappyColor. La sfârşitul evenimentului va fi organizată o tombolă la care pot fi câștigate jocuri.

   „Caravana cu Jocuri” este un proiect dezvoltat de HappyColor împreună cu partenerii săi și are un singur scop: să meargă acolo unde e nevoie pentru a promova jocurile educative şi de societate, pentru a le oferi oamenilor un mod plăcut, dar în același timp stimulant, de petrecere a timpului liber.

  „Credem în rolul educativ al jocurilor în formarea copiilor, stimularea imaginației și întărirea relațiilor. Credem în puterea jocurilor de a aduna prieteni și străini în jurul meselor pentru a petrece timpul împreună, mereu oferind o provocare sau un mod nou de a vedea lucrurile. Știm că jocurile distrează, informează, educă și lărgesc orizontul, de aceea suntem pregătiți să mergem oriunde e nevoie de noi. Suntem prezenți la târguri şi festivaluri, în cafenele şi librării, în şcoli sau instituţii private. Dacă aveți o inițiativă ce ține de promovarea jocurilor, contactați-ne şi vom face tot posibilul să fim alături de voi la evenimentul respectiv. Jocurile Caravanei sunt pentru toate vârstele şi pentru toate gusturile: jocuri de strategie, jocuri de memorie, de logică, jocuri de îndemânare şi de fantezie”, explică organizatorii „Caravanei cu Jocuri”, HappyColor.