Smiley le va vorbi studenţilor braşoveni despre cariera sa și alegerile pe care le-a făcut
 
 Smiley se va afla, pe 9 aprilie 2019, de la ora 14.00, la Aula „Sergiu T. Chiriacescu”, unde le va povesti studenţilor despre provocările pe care le-a avut de trecut în alegerea unei cariere, despre muncă, implicare şi oportunităţi.

  Întâlnirea face parte din Caravana „Cum m-am recrutat? Poveşti cu mine şi despre tine”, care porneşte practic din Braşov şi va ajunge, pe 16 aprilie 2019, la Universitatea „Dunărea de Jos”, din Galaţi, iar pe 23 aprilie 2019, la Universitatea „Constantin Brâncuşi”, din Târgu Jiu.

  Discuţiile cu studenţii vor fi libere, tinerii vor avea oportunitatea de a dialoga direct cu invitatul şi de a face schimb de idei. Întâlnirea cu artistul va fi urmată de o sesiune de întrebări şi răspunsuri, precum şi de o sesiune de autografe.

  Evenimentele „Cum m-am recrutat? Poveşti cu mine şi despre tine” s-au bucurat de un real succes şi în anii trecuţi. Prima ediţie a avut loc în anul 2015, atunci când în faţa studenţilor au ajuns Adrian Despot, Dorian Boguţă şi Vlad Irimia (Tata Vlad), a continuat în 2017, împreună cu Tudor Chirilă, iar anul trecut, Horia Brenciu a fost cel care le-a dezvăluit studenţilor secretele din spatele carierei sale.

   A doua parte a campaniei anului 2019 se va desfăşura la toamnă, la Bucureşti, Sibiu şi Miercurea Ciuc.