Sari la conținut

Caravana Gaudeamus aduce mii de cărți în Piața Sfatului

caravana-gaudeamus-aduce-mii-de-carti-in-piata-sfatului

Caravana Gaudeamus Radio România aduce mii de cărți în Piața Sfatului, în perioada 4 – 8 septembrie 2019


  Mii de cărţi, muzică bună şi premii pentru vizitatori. Asta promit organizatorii la Caravana Gaudeamus Radio România, ediţia Braşov 2019, care ajunge la munte, după ce şi-a încheiat ediția de la mare.


  Astfel, cea de a doua ediţie a Târgului Gaudeamus Braşov, organizat de Radio România prin echipa Gaudeamus şi Radio România Braşov, cu sprijinul Primăriei Municipiului Braşov, va avea loc în Piaţa Sfatului, în perioada 4 – 8 septembrie 2019. Deschiderea oficială a ediţiei va avea loc miercuri, 4 septembrie 2019, la ora 13:00, iar programul de vizitare este zilnic între orele 10:00 şi 21:00.

Accesul publicului este liber.


  După cum au precizat organizatorii, principalele puncte de atracţie ale evenimentului cu numărul 115 în seria Gaudeamus Radio România vor fi: mii de volume din cele mai variate domenii, de la carte şcolară la titlurile momentului, oferite de cele mai prestigioase edituri din ţară; o bogată ofertă de jocuri educative, pentru toate vârstele; multă muzică bună, pentru toate gusturile, tombola Gaudeamus, organizată zilnic şi adresată cumpărătorilor de carte, care le va oferi celor mai norocoşi dintre aceştia prilejul să plece acasă cu tablete, echipamente şi accesorii multimedia, vouchere cadou și concursul Miss Lectura, la care sunt invitate să se înscrie cele mai frumoase vizitatoare.

Comentarii

Ultimă oră