Sari la conținut

Câştigătorii tombolei organizate de casele de amanet GRAND FEDERAL

castigatorii-tombolei-organizate-de-casele-de-amanet-grand-federal

De la înfiinţare şi până în prezent, casele de amanet GRAND FEDERAL I.F.N. s-au remarcat prin servicii caracterizate prin promptitudine, profesionalism, încredere şi seriozitate, menţinând pe piaţă comisioane atractive şi cele mai avantajoase preţuri.

Politica de piaţă se remarcă prin transparenţă contractuală, bună credinţă, clauze negociabile în avantajul clienţilor precum şi prin respectarea deplină a normelor legale şi de prudenţă financiară specifice activităţii de profil.

În cele peste 30 de puncte de lucru situate predominant în judeţul Braşov, dar şi în alte zone ale ţării, puteţi amaneta aur, argint, electrocasnice, puteţi efectua plăţi prin PAY POINT, puteţi transfera bani prin WESTERN UNION sau puteţi efectua schimb valutar prin casele de schimb valutar EXCHANGE VICTORIA.

În luna decembrie, toate persoanele care au încheiat un contract de amanet în valoare de minimum 400 de lei, au schimbat prin casele de schimb valutar sau au transferat bani prin WESTERN UNION minimum 100 de euro, au participat la o tombolă, având posibilitatea de a câştiga o plasmă TV.

În data de 22 decembrie 2013 ora 10:00, la sediul SUPER FM a avut loc extragerea câştigătorilor.

Aceştia sunt:

1. JELER IOAN FLORIN
2. FILIP SORIN
3. GENETE FLORIN
4. LUPU MARINELA
5. CIOATĂ ALEXANDRU
6. TINCA NICOLAE
7. MOCIOALCĂ CLAUDIU
8. CRACIUN MARILENA
9. STANCIU ANDREE
10. IACOB JULIETA ELENA
11. BARCUŢEAN CORINA
12. AŞTEFĂNOAIA ANCUŢA
13. HOLUB IRINA
14. SĂNIUŢĂ DANIELA
15. DRAGUŞEL MARILENA

Felicitări tuturor!

Comentarii

Ultimă oră