Sari la conținut

Cauți o frizerie în Brașov? Stailer te ajută să găsești rapid una

cauti-o-frizerie-in-brasov-stailer-te-ajuta-sa-gasesti-rapid-una-

Sunt atât de multe barbershopuri, saloane de hair and beauty, spa-uri și totuși când cauți să te programezi la unul parcă nimic nu este disponibil. O ironie de acest gen am trăit-o cu toții la un moment dat. Căutările în sine sunt enervante și consumatoare de timp, dar acum există Stailer și acest research poate fi mai simplu de realizat.

Stailer este platforma și aplicația ce vă permit să căutați o frizerie Brasov, un salon în Iași, Suceava sau din alte orașe ale țării. În total sunt 41 de orașe cuprinse în lista de la Stailer.

Cum funcționează Stailer

Simplu, rapid și gratuit ar fi povestea pe scurt. Asta pentru că o simplă căutare unde veți menționa detaliile unei programări - pentru cine, când, tipul de serviciu și orașul - vă afișează lista de saloane disponibile, care corespund cu cele menționate de utilizator. Nu doar căutarea vă este ușoară și rapidă, ci și programarea efectuată. După ce ați ales salonul, din câteva clickuri veți rezolva și setarea unei programări. Atât de simplu!

Trebuie spus că Stailer vă oferă acces gratuit la acest mod de a vă programa. Este dedicat atât femeilor, cât și bărbaților, întrucât în lista de saloane înscrise aici sunt cele ce prestează servicii pentru ambele categorii de persoane. Căutările pot fi efectuate oricând, la orice oră din zi sau din noapte și de asemenea pot fi setate oricând. Nu va mai conta programul unui salon, în ce interval orar au personal la recepție.

Online-ul a schimbat multe tendințe și se pare că și din punctul de vedere al digitalizării observăm și aici schimbări în bine. Tot mai mulți sunt cei care aleg această cale, în defavoarea clasicii metode de a se programa la salon.

Aplicația este la un click distanță!

La fel de ușor ca și utilizarea platformei este și aplicația de descărcat și instalat. Așadar, incearca aplicatia Stailer. Poate fi descărcată din App Store, App Gallery sau Magazin Play. Logarea este posibilă și pe baza contului de Facebook.

Pot fi de asemenea setate remindere, pot fi realizate nenumărate programări. Și la fel de ușor pot fi anulate sau reprogramate unele vizite la salon. Iar pentru toate acestea nu veți plăti nimic, căci accesul este gratuit.

Programările nu sunt o problemă, iar serviciile pentru care optați sunt ușor de accesat

Atât în platformă, cât și din aplicație, orice utilizator poate observa detalii care să îl ajute să ia o decizie, pe baza tuturor informațiilor. Adică în cunoștință de cauză. Sunt astfel menționate detalii precum durata unui serviciu, costul acestuia, locația exactă cu indicații în Google Maps, fotografii și nu în cele din urmă recenziile celor care au trecut pragul unei locații.

La rândul vostru, după ce ați trăit experiența de a fi utilizatori Stailer, veți putea lăsa o recenzie pentru salonul ales. O comunitate de acest gen este astfel relevantă pentru cei care au teamă de necunoscut sau sunt neîncrezători în ceea ce privește metoda digitalizării.

Cei interesați vor regăsi detalii și în pagina oficială.

Contact: support@stailer.ro

Ultimă oră