Sari la conținut

Cele mai mari greșeli pe care le faci la început de carieră

cele-mai-mari-greseli-pe-care-le-faci-la-inceput-de-cariera

Felicitari, ai reusit sa obtii primul tau loc de munca. Insa asta nu este totul. Intr-o perioada precum cea actuala poate fi chiar mai dificil sa iti mentii job-ul. Si cum acesta este primul tau loc de munca mai ai o multime lucruri de invatat si nu numai din punct de vedere profesional. Iata care sunt cele mai mari greseli pe care tinerii le fac in cariera.

1. Le este teama sa vorbeasca

Indiferent ca este vorba despre o cerere prin care iti doresti o marire de salariu sau numai sa iti spui opinia este important sa ai curaj sa iei cuvantul. Este important sa lasi impresia ca ai incredere in fortele proprii, pentru ca si ceilalti vor avea incredere in tine si, atat timp cat iti vei exprima parerea intr-un mod respectuos si profesionist, colegii tai vor fi mai impresionati decat daca nu ai fi avut curaj sa deschizi gura. Asigura-te ca iti cunosti adevarata valoare si nu lasa ca varsta sau lipsa de experienta sa dicteze cum te vor trata alte persoane.

2. Sa bei prea mult la petrecerile de la birou

Indiferent de cat de destinsa este atmosfera la birou, nu trebuie sa crezi ca te poti distra la petrecerile oficiale la fel ca si cum ai fi in vacanta. Este in regula sa te relaxezi si sa-ti cunosti colegii si in afara biroului – de fapt asta este o modalitate excelenta pentru a dezvolta relatii cu cei cu care imparti zi de zi biroul – insa nu trebuie sa exagerezi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Comentarii

Ultimă oră