Sari la conținut

Cerere de milioane pentru dotarea secției UPU a Spitalului Județean

cerere-de-milioane-pentru-dotarea-sectiei-upu-a-spitalului-judetean

Reprezentanții Administrației Publice a județului vor depune o cerere de finanțare de un milion și jumătate de euro pentru modernizarea secției Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean Brașov.

În prezent, la UPU de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov sunt echipamente vechi şi de 10 ani.

O echipă a executivului Consiliului Județean Brașov coordonată de administratorul public Daniel Gligoraș, cu sprijinul Agenției de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov pregătește un nou proiect cu fonduri europene destinat Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov.

Plenul CJ Brașov a aprobat recent  Studiul de oportunitate și indicatorii tehnico-ecomici, precum și anexa privind descrierea sumară a investiţiei propuse a fi realizată prin proiectul „Dotarea cu echipamente și aparatură medicală performante a UPU din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov”.

18 tipuri de echipamente complexe și aparatură medicală de înaltă performanță  vor dota cabinetele medicale ale UPU, în vederea creșterii calității serviciilor medicale și scurtării timpilor de așteptare pentru pacienți.

Comentarii

Ultimă oră