Sari la conținut

„Cină pe întuneric” în beneficiul unei familii din Râșnov

cina-pe-intuneric-in-beneficiul-unei-familii-din-rasnov

Brașovenii cu suflet mare sunt invitați pe 19 Mai 2019 la o nouă „Cină pe întuneric”!


   De această dată toţi banii care se vor strânge vor fi donaţi unei familii din Râşnov care şi-a pierdut casa într-un incendiu.


    S-a întâmplat pe 10 martie 2019, din cauza vântului foarte puternic, focul din centrala (pe lemne) s-a întors şi aşa a luat foc întreaga casă. În acel moment erau acasă doar seniorii familiei, un bărbat şi o femeie, în casă locuind 6 persoane, 4 adulţi şi 2 copii. Casa era mansardată, cu structura de lemn, aşa că focul s-a extins foarte repede. Din păcate din casă nu au putut fi salvate decât nişte acte.


     Deanes Irish Pub & Grill (Strada Republicii 19, Brașov) va fi gazda evenimentului ( „Deanes Irish Pub & Grill” şi „Zile și Nopti Brașov”).

„Ai vizionat trei episoade din serialul tău preferat și în mod normal vizionai doar două? Ai mers mai mult pe jos ca săptămâna trecută? Crezi ca astea sunt evenimentele importante din viața ta? Vino duminică, la ora 18:00, în Deane’s și ia cina pe întuneric. O să fii servit de oameni pentru care întunericul este obișnuință și vei încerca, timp de câteva zeci de minute, să trăiești viața pe care o trăiesc ei. Îți vei schimba ierarhiile și prioritățile și vei înțelege ce înseamnă cu adevărat un eveniment! #scoatetiinimadinbezna” explică organizatorii evenimentului.

În centrul vechi al Braşovului găseşti inima vieţii culturale!


     Participarea la evenimentul „Cina pe Întuneric” are loc pe bază de rezervare, la telefon: 0734 010 203.

Comentarii

Ultimă oră