Sari la conținut

Cristian Cioacă, soţul avocatei dispărute Elodia Ghinescu, a făcut o nouă cucerire, anunţă tabloidul Cancan. Este vorba despre o cosmeticiană din Târgu Jiu, pe nume Nataşa.

Nataşa din Moldova. Nataşa neagă o relaţie serioasă cu Cioacă, dar mai multe persoane au văzut-o primind flori de la el. Cioacă îşi face drum deseori de la Piteşti la Târgu Jiu. Aici, se duce la o florăreasă anume şi cumpără trandafiri pe care îi dăruieşte Nataşei. Tânăra, originară din Moldova, a primit vizita poliţistului şi săptămâna trecută, dar înainte fusese „avertizată” cu un imens buchet de flori la salon.
Aventuri galante. La aproape patru ani scurşi de la dispariţia misterioasă a Elodiei, Cristian Cioacă a fost văzut în compania multor femei. Toate au fost atrase de el, cu toate că ştiau că asupra lui planează suspiciunea teribilă că şi-a ucis soţia. Relaţiile nu au durat mult cu niciuna dintre ele, fie că era vorba de femei de afaceri sau avocate.
Cuceririle lui Cioacă. Una dintre cuceririle lui Cioaca ar fi fost, la un moment dat, chiar avocata Maria Vasii. O altă iubită a fost Ligia Voinea, care a declarat ulterior că poliţistul a tapat-o serios de bani, cerându-i maşini de lux şi sume uriaşe împrumut. Mihaela Jugănaru, o femeie de afaceri din Piteşti, a figurat de asemenea pe lista lui Cioacă. Ea susţine că au rămas prieteni în continuare.

Comentarii

Ultimă oră