Sari la conținut

Circulație închisă pe drumul dintre Prejmer și Lunca Câlnicului, până sâmbătă seara

circulatie-inchisa-pe-drumul-dintre-prejmer-si-lunca-calnicului-pana-sambata-seara

Din dimineața zilei de 28 noiembrie 2019, de la ora 8.00 și până sâmbătă (30 noiembrie 2019) la ora 20.00, circulația pe DJ 112D, între Prejmer și Lunca Câlnicului, va fi restricționată, ca urmare a reabilitării trecerii la nivel cu calea ferată.

În conformitate cu precizările polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier Brașov vor fi montate indicatoare care semnalizează lucrarea atât pe DN 10, cât și pe DN 11, în zona de intersecție cu drumul județean.

În ceea ce privește rutele ocolitoare, pentru conducătorii vehiculelor care se deplasează dinspre Teliu spre Brașov va fi amplasat un indicator rutier de orientare cu privire la ruta alternativă, prin deplasarea pe DN10 până la pasarela de acces pe DN11, apoi pe DN11 spre Lunca Câlnicului.

Dinspre Lunca Câlnicului deplasarea se va face pe același itinerariu, respectiv pe DN 11 până la pasarelă, apoi pe DN10 până în Prejmer.

Deplasarea dinspre municipiul Brașov spre Lunca Câlnicului se va face pe DN11, iar spre localitatea Prejmer pe DN11, până la pasarela de acces pe DN10, itinerariul de deplasare urmând a fi continuat pe DN10.

Comentarii

Ultimă oră