Sari la conținut

CNOT s-a despărţit de suporteri cu o înfrângere. Făgăraşul e lider în continuare

cnot-sa-despartit-de-suporteri-cu-o-infrangere-fagarasul-e-lider-in-continuare

CNOT Braşov a suferit a doua înfrângere consecutivă în Divizia A la handbal masculin. Elevii antrenaţi de Florin Paraschiv au fost învinşi pe teren propriu de CSM Oradea cu 31-24 şi au coborât până pe locul 9 în clasament. De partea cealaltă, CSM Făgăraş a bifat a 10-a victorie stagională, 38-25 cu Sebeş şi rămâne în continuare lider la golaveraj.

Centrul Naţional Olimpic şi Tineret Braşov a disputat în etapa a 12-a din Divizia A, Seria B, la handbal masculin ultimul joc de acasă. Pentru băieţii antrenaţi de Florin Paraschiv, CSM Oradea s-a dovedit a fi o nucă prea tare, iar braşovenii au părăsit terenul învinşi.

În prima repriză, gazdele au ţinut bine pasul cu bihorenii şi asta s-a văzut în echilibrul de pe tabela de marcaj. La pauză, Oradea conducea cu două goluri, 15-13. În partea secundă, oaspeţii au apăsat şi mai tare pedala de accelelaraţie şi lipsa prospeţimii s-a văzut în tabăra braşoveană. În cele din urmă, CNOT a cedat cu 31-24. Acest eşec trimite Centrul Naţional Olimpic şi Tineret până pe locul 9 al clasamentului, cu 13 puncte.

Cealaltă reprezentantă a judeţului Braşov în Divizia A, CSM Făgăraş, a înregistrat o nouă victorie. Municipalul a repurtat un succes concludent, 38-25 cu Muhlbach Sebeş, după ce la pauză conducea cu 20-11. Făgăraşul rămâne lider al clasamentului, cu 30 de puncte, la egalitate cu CSM Satu Mare, dar cu un golaveraj superior.

În etapa următoare, CNOT Braşov va evolua în deplasare, pe terenul celor de la Universitatea Cluj. CSM Făgăraş va juca şi ea în deplasare, la Universitatea Craiova.

Comentarii

Ultimă oră