Sari la conținut

Colţea 1920 şi FK Csikszereda, campioanele Braşov Cup la U16 şi U15

coltea-1920-si-fk-csikszereda-campioanele-brasov-cup-la-u16-si-u15

În week-end s-au încheiat jocurile din cadrul Braşov Cup la categoriile de vârstă U16 şi U15.


   Dacă în prima parte a competiţiei, ambele trofee au fost câştigate de echipe străine, acum trofeele au fost adjudecate de două cluburi partenere, Celta / Colţea 1920 Braşov la U16, respectiv FK Csikszereda la U15.

În finala de la U15, FK Csikszereda s-a duelat cu bulgarii de la FK Spartak Pleven. A fost un joc foarte echilibrat, fără ocazii spectaculoase, decis pe final de o lovitură liberă şi o greşeală a portarului bulgar. S-a terminat 1 la 0 pentru FK Csikszereda care a câştigat primul trofeu la fotbal 11 din istoria turneului braşovean.


    La U16 finala a fost mult mai spectaculoasă, Celta Braşov şi din nou, FK Csikszereda oferind un meci cu un ritm foarte bun şi multe ocazii de poartă. Deşi a avut o posesie mult mai bună a balonului, braşovenii s-au lăsat conduşi la pauză după o acţiune colectivă de excepţie a ciucanilor.
După pauză, juniorii de la Celta au avut iniţiativa şi au întors rezultatul pe tabelă iar pe final ciucanii s-au năpustit în atac, dar bara i-a salvat pe braşoveni de eventualele lovituri de departajare.


    Competiţia va continua în această săptămână cu categoriile de minifotbal Braşov Cup.

Comentarii

Ultimă oră