Sari la conținut

Comercianţii braşoveni, faţă în faţă cu reprezentanţii ISU, OPC, DSV

comerciantii-brasoveni-fata-in-fata-cu-reprezentantii-isu-opc-dsv

Managerii de magazine din Brașov vor fi față în față cu autoritațile de control şi cu reprezentanţii ISU. Evenimentul numit Progresiv Interactiv, ce va avea loc pe 22 septembrie la Hotel Kronwell Brașov, aduce în discuție subiecte de importanță vitală pentru afacerile din comerțul tradițional și pune față în față retailerii cu reprezentanții organelor de control din comerțul alimentar.

Astfel, comercianții vor avea ocazia de a primi răspunsuri la întrebările legate de controalele în magazine, direct de la oamenii responsabili. În plus, ei vor afla care sunt noile reglementări aplicabile în comerţ și modul de desfășurare a controalelor OPC, DSV, ITM în magazine.

Mai mult, retailerii vor avea ocazia să primească răspunsuri și sfaturi cu privire la noile reglementări din domeniul securității la incendiu, intrate în vigoare în această toamnă, dar și să discute despre problemele întâlnite frecvent în demersurile de obținere a autorizațiilor chiar de la reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Participarea este gratuită pentru administratorii sau managerii de magazine din Brașov și județele învecinate.

Comentarii

Ultimă oră