Sari la conținut

Compact, Ioana Ignat, Traian şi Valeria Ilea, în week-end, la „Zilele Comunei Hălchiu”

compact-ioana-ignat-traian-si-valeria-ilea-in-weekend-la-zilele-comunei-halchiu

Tradiţionalul eveniment se va desfăşura în perioada 14-15 septembrie 2019!


   În perioada 14-15 septembrie 2019, comunitatea, invitaţii şi turiştii vor asista şi participa efectiv la o sărbătoare devenită tradiţională: „Zilele Comunei Hălchiu”.

Copiii de grădiniţă şi elevii Şcolilor Gimnaziale din ambele localităţi vor susţine un program artistic timp de o oră, în prima zi a evenimentului, dar vor fi şi câteva recitaluri de muzică folk. Cap de afiş va fi cunoscuta şi îndrăgita formaţie Compact, care va urca pe scena amenajată în Baza Sportivă de la orele 20,30.

Duminică, 15 septembrie 2019, deopotrivă, turiști și localnici vor putea asista la o paradă a portului popular, ce va debuta la ora 12,00, la un concert al fanfarei Slapnicar Albert din Satu Nou, precum şi la evoluţia câtorva ansambluri folclorice din Hălchiu, Bod, Bran, Codlea şi Vulcan.

Seara se va încheia cu recitalul Traian şi Valeria Ilea, care le vor „explica” spectatorilor, tuturor celor prezenţi, cum stau lucrurile cu ... „Puşca şi cureaua lată”.

Concerte, spectacole,foc de artificii și multe evenimente frumoase îi așteaptă și în acest an pe cei prezenți la Hălchiu.

Comentarii

Ultimă oră