Sari la conținut

Compania Apa anunță o lună cu şantiere pe Bulevardul Victoriei din Braşov

compania-apa-anunta-o-luna-cu-santiere-pe-bulevardul-victoriei-din-brasov

O lună cu şantiere pe Bulevardul Victoriei din Braşov. Compania Apa începe lucrările de modernizare a reţelei din zona Infostar!

Compania Apa Braşov a anunţat că din data de 3 martie 2020 vor începe lucrările de modernizare a rețelelor de apă pe Bulevardul Victoriei.


    Zona este cuprinsă între trotuarul de la Infostar – Bulevardul Victoriei cu cele 6 benzi – spațiul verde dintre blocuri și până la trecerea de pietoni din dreptul CEC. Pe această porțiune va fi introdusă rețea de alimentare cu apă, din fontă ductilă, cu diametrul DN 400 mm. „Estimăm că lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul lunii martie”, a anunţat conducerea companiei.


   Pe Bulevardul Victoriei, lucrările se vor desfășura de așa manieră încât traficul să fie restricționat, pe rând, doar pe o singură bandă, pentru fiecare sens de mers.


    „Prima porțiune cu lucrări este cea din dreptul clădirii Infostar, iar aceste intervenţii vor afecta, pentru scurte perioade de timp, parcările și traficul pietonal din fața blocurilor de pe bulevardul Victoriei. Întreaga zonă va fi semnalizată corespunzător”, a transmis Compania Apa Braşov.
Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare. Valoarea întregului contract este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.

Comentarii

Ultimă oră