Sari la conținut

Comprest continuă dezinfecţia pe străzile din Brașov

comprest-continua-dezinfectia-pe-strazile-din-brasov

Comprest continuă dezinfecţia şi pe străzile secundare din cartiere, dar şi pe aleile pietonale din Brașov

Traversăm o perioadă extrem de grea, cauzată de pandemia de COVID-19, iar curăţenia şi dezinfecţia sunt activităţile cheie pentru a trece cu bine de acest obstacol şi a limita răspândirea virusurilor.

   Operatorul de salubrizare Comprest SA continuă activităţile de dezinfecţie la nivelul municipiului Braşov, în vederea reducerii riscului de împrăştiere a virusurilor şi microbilor, în această perioadă dificilă cauzată de pandemia de COVID - 19.
 
    Astfel, se derulează activităţi de spălare a străzilor principale şi a zonelor pietonale intens circulate, precum şi a străzilor secundare şi aleilor de pietonale din cartiere. Utilajele Comprest acţionează periodic în fiecare dintre cartierele municipiului Braşov pentru a spăla părţile carosabile, dar şi boxele de gunoi, care pot fi o sursă de microbi.

 Totodată, activitatea de colectare a gunoiului menajer din cartierele administrate de Comprest SA se desfăşoară după programul normal, astfel încât zona boxelor de gunoi sa fie în permanenţă curată.

„Noi facem curat şi dezinfectam, păstraţi şi dumneavoastră curăţenia pentru a reduce riscul împrăştierii virusurilor şi a microbilor. Aruncaţi deşeurile doar în zonele special amenajate şi noi asigurăm colectarea şi transportul acestora la depozitul ecologic”, au subliniat reprezentanţii companiei braşovene Comprest SA.

Comentarii

Ultimă oră