Sari la conținut

Mai mulţi angajaţi ai spitalului „ Aurel Tulbure“ din Făgăraş vor rămâne fără locuri de muncă de la 1 martie. Este vorba de cei care cumulează pensia cu salariul. Din păcate, posturile rămase libere nu vor fi ocupate de nimeni pentru că nici nu se pune problema de noi angajări. Acest lucru va îngreuna şi mai mult activitatea medicală.
Hotărâre a Consiliului de Administraţie. Protestul spontan care a avut loc la spitalul din Făgăraş a avut un rezultat nefericit pentru o parte dintre salariaţii. Dacă la sfârşitul lunii trecute, s-au bucurat că şi-au primit în sfârşit bonurile de masă, în această lună  – 16 dintre ei s-au trezit că trebuie să îşi facă bagajele şi să renunţe la posturi începând cu data de 1 martie. Hotărârea a fost luată de Consiliul de Administraţie al unităţii spitaliceşti.
Medici disponibilizaţi. O singură persoană va face excepţie de la această decizie. Este vorba de o asistentă de la Compartimentul de Radiologie care va încheia colaborarea cu unitatea medicală doar de la 1 aprilie, când va fi înlocuită de o altă colegă care se va întoarce din concediu maternal. Restul de 15 oameni, printre care doctorul Sorin Grama din cadrul secţiei de Obstretică şi Ginecologie dar şi medicul Elena Costea de la Compartimentul Recuperare vor pleca în mai puţin de o săptămână.

Comentarii

Ultimă oră