Sari la conținut

„Concert la patru mâini”- Eveniment caritabil la Muzeul Casa Mureşenilor

concert-la-patru-maini-eveniment-caritabil-la-muzeul-casa-muresenilor

  Braşovenii care vor să ajute un copil o pot face participând şi la un moment artistic. Mai exact, marţi, 19 noiembrie 2019, de la ora 16.00, braşovenii sunt aşteptaţi la un concert caritabil dedicat unui băiat din Vulcan care este paralizat şi care are o situaţie socială precară.


  Concertul organizat de Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov, în colaborare cu Facultatea de Muzică Brașov va avea loc la sediul muzeului din Piața Sfatului nr. 25.


  Recitalul de pian la patru mâini, susţinut de pianiştii Corina Ibănescu şi Ioan Dragoş Dimitriu (Viena), va cuprinde lucrări de J. Haydn, W.A. Mozart şi D. Lipatti.


   La recital vor participa şi studenţii clasei de pian din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov a prof. univ. dr. Corina Ibănescu: Nicuşor Răducanu, Sebastian Marcu, Bianca Şelaru, Ana Niţu şi Aronold Bende. Aceştia vor interpreta lucrări de D. Scarlatti, P.A. Soler, P. I. Ceaikovski, S. Prokofiev.


    Banii strânşi de la concert vor fi donaţi mamei copilului de 14 ani, care are nevoie de ajutor. Cei care doresc să doneze şi alimente neperisabile, pot face acest lucru în ziua concertului.

Pentru informații suplimentare, se poate apela la domnul Ovidiu Savu și la domna profesor Corina Ibănescu, inițiatorii evenimentului.

Comentarii

Ultimă oră