Sari la conținut

CONCURS la Brașov pentru ocuparea a 32 de posturi vacante de ofițeri și agenți de poliție

concurs-la-brasov-pentru-ocuparea-a-32-de-posturi-vacante-de-ofiteri-si-agenti-de-politie-

CONCURS la Brașov PENTRU OCUPAREA A 32 DE POSTURI VACANTE DE OFIȚERI ȘI AGENȚI DE POLIȚIE.

Posturile scoase la concurs sunt în specialitățile logistic, fonduri europene, pregătire profesională, financiar, silvic, rutieră (sistematizare și implementare date), investigarea criminalității economice, investigații criminale (investigarea infracțiunilor informatice), secretariat, resurse umane, comunicații și informatică, reținere și arestare preventivă.

Pe siteul Inspectoratului Județean de Poliție Brașov se regăsesc informațiile complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitatea de desfășurare a concursurilor. Înscrierea se realizează exclusiv on-line la adresa de e-mail sursaexterna@bv.politiaromana.ro, în perioada 23 septembrie - 05 octombrie 2021, inclusiv în zilele nelucrătoare, iar pe data de 05 octombrie 2021 doar până la ora 16:00.

Înscrierea candidaților se face pe bază de cerere de înscriere, conform anexei nr. 2 și a documentelor în volum complex specificate în anunțul de recrutare și transmise împreună la adresa de e-mail sursaexterna@bv.politiaromana.ro.

Atenție! Este interzisă înscrierea prin fax, poștă, inclusiv Poșta Militară sau prin orice alte mijloace, decât prin e-mail!

Comentarii

Ultimă oră