Sari la conținut

Daniel  Iordan care a omorât o tânără din Făgăraş, în august  2010, după ce a violat-o şi incendiat-o în propria casă, a fost  condamnat la închisoare pe viaţă de către judecătorii Tribunalului  Braşov, sentinţa putând fi atacată prin apel în termen de zece zile de  la comunicare. „De  asemenea, el va fi obligat să plătească daune materiale de 15.000 de lei  şi daune morale de 100.000 de euro către Dima Lucica, mama victimei“, a  declarat judecătorul Alina Mioc, purtător de cuvânt al Tribunalului  Braşov.

Violată şi ucisă. Victima, Lucia CRIŞAN, o fata de 21 de ani era  acasă, aşa că, l-a surprins pe suspect, care intrase în apartamentul ei cu intenţia de a fura, pe  data de 7 august 2010. Îngrozită, tânăra s-a baricadat  într-una dintre camere. Bărbatul de 28 de ani s-a înarmat cu un cuţit şi  a spart uşa încăperii în care intrase studenta. A împiedicat-o să fugă  şi a vrut s-o ucidă cu un cuţit, spun procurorii. Pentru că fata a  încercat să scape, atacatorul a lovit-o cu picioarele, în cap, apoi a strâns-o de gât. Profitând  de starea de inconştienţă a fetei, Daniel Iordan a întreţinut cu ea  raporturi sexuale anale. Înainte de a pleca din locuinţă, bărbatul a incendiat  canapeaua pe care se afla victima, cu intenţia de a şterge orice urmă. A  părăsit locuinţa cu telefonul mobil al fetei şi cu o pereche de blugi.  Expertiza psihiatrică  realizată a relevat faptul că Iordan avea discernământ când a  comis fapta.

Recidivist. Daniel Iordan, în vârstă de 28 de ani, este un  recidivist care a fost eliberat condiţionat în 2008 după ce a fost  încarcerat pentru mai multe fapte, precum furt calificat, tâlhărie,  violare de domiciliu şi vătămare corporală.

Citeste si
Daniel Iordan povesteşte cum a ucis-o pe Cici

Blestemul casei în care a fost ucisă studenta de la Făgăraş

Ucigaşul de la Făgăraş - Un inadaptat social

Comentarii

Ultimă oră