Sari la conținut

Consultare publică on-line pe Ghidul de finanțare pentru ONG-uri

consultare-publica-online-pe-ghidul-de-finantare-pentru-onguri

Consultare publică on-line pe Ghidul de finanțare pentru ONG-uri, în cadrul Forumului Orașelor Verzi.

Primăria Brașov invită asociațiile de mediu și cetățenii interesați să participe la consultarea publică on-line pe tema finanţărilor nerambursabile din bugetul local al municipiului Braşov ce pot fi obținute pentru evenimente organizate în cadrul Forumului Orașelor Verzi.

Formularul de înscriere poate fi completat pe portalul www.brasovcity.ro, secțiunea Primăria/Dezbateri Publice, până marți, 18 mai 2021 ora 11:00.

Dezbaterea se va desfășura marți, 18 mai 2021, la ora 15:00, pe platforma Zoom. Consultarea face parte din procesul de dezbatere publică lansat de Primăria Brașov în urmă cu două săptămâni, dezbatere care se va încheia pe 21.05.2021.

Forma finală a Ghidului de finanțare va fi lansată pe 5 iunie 2021, de Ziua Mondială a Mediului. Valoarea totală a bugetului dedicat finanțărilor nerambursabile este de 100.000 de lei, iar valoarea nerambursabilă maximă este 20.000 de lei/proiect.

Reamintim că Forumul Orașelor Verzi este un eveniment de mediu organizat în perioada 6-12 septembrie 2021, care își propune să facă din Brașov capitala verde a României și centrul european al dezbaterilor de mediu. Evenimentul este structurat pe trei categorii de activități: o Conferință internațională de politici publice (9-12 septembrie 2021), activități inițiate de municipalitate, împreună cu partenerii instituționali și comerciali, pentru promovarea acțiunilor verzi (6-12 septembrie 2021), și activități de educare, informare și conștientizare, derulate de ONG-uri și finanțate cu sprijinul municipalității prin Ghidul de finanțare care se află, în aceste zile, în dezbatere publică.

Comentarii

Ultimă oră