Sari la conținut

Copilul cu patru mâini şi patru picioare s-a operat

Un caz  de-a dreptul răsunător pentru medicina mondială a fost prezentat în urmă cu trei luni, când presa a descoperit un copil din India care trăia cu fratele geamăn, parazit dezvoltat chiar în pieptul său.
Părinţii lui Paswaan Deepak Kumar au căutat disperaţi timp de mai mulţi ani, un medic care să le opereze fiul pentru a putea duce o viaţă normală .
Banii erau principala lor problemă şi chiar dacă s-ar fi strâns din donaţii, operaţia era atât de complicată încât puţini medici ar fi încercat intervenţia chirurgicală.
Impresionaţi de cazul deosebit de grav, oficialii Spitalului Fortis din Bangalore au alcătuit o echipă de 15 medici care l-au operat pe micuţul Kumar ,în vârstă de7 ani, în urmă cu  zece zile, instituţia suportând toate costurile intervenţiei medicale.
De când s-a născut Kumar a fost considerat de către oameni ca fiind reîncarnarea zeului hindus Lakshmi. Alţii erau convinşi că e întruchiparea Satanei,iar fără intervenţia chirurgicală Kumar ar fi fost condamnat la o viaţă în care să fie venerat ca zeu sau lovit cu pietre pentru a fi scos diavolul din el.

Comentarii

Ultimă oră