Sari la conținut

Corona Sportul Studenţesc, două meciuri „de foc” împotriva campioanei

corona-sportul-studentesc-doua-meciuri-de-foc-impotriva-campioanei

Două meciuri extrem de interesante vor avea loc vineri şi sâmbătă, de la ora 12, la Bazinul Olimpic din Braşov, acolo unde Corona Sportul Studenţesc va juca în compania puternicei echipe Steaua Bucureşti, ocupanta primului loc în clasament.

Cele două partide sunt extrem de importante pentru Corona, care luptă şi în acest an pentru un loc pe podiumul campionatului.

Potrivit antrenorului Aurelian Georgescu, vor fi două meciuri foarte grele, având în vedere că elevii săi înfruntă prima clasată. Totuşi, indiferent de adversar, ei își vor juca şansa şi speră să reuşească să câştige măcar una dintre cele două partide. Cei de la Corona Sportul Studențesc s-au pregătit foarte bine şi speră să facă două meciuri bune.

La o zi după „Ziua Femeii”, poloiştii antrenaţi de Aurelian Georgescu le vor face surprize doamnelor şi domnişoarele prezente la Bazinul Olimpic. Antrenorul echipei de polo Corona Sportul Studenţesc a mai adăugat că este foarte important pentru jucătorii pe care îi antrenează, să simtă că joacă acasă, așa că speră ca braşovenii să fie alături de băieţii.

Intrarea la cele două meciuri, care au loc vineri și sâmbătă, pe 9 și 10 martie, de la ora 12, este gratuită.

Comentarii

Ultimă oră