Sari la conținut

Cristi Minculescu cântă la Braşov cu noua formaţie

cristi-minculescu-canta-la-brasov-cu-noua-formatie

Cristi Minculescu, fostul solist al trupei Iris va reveni pe scenă într-un turneu care va cuprinde cluburi din patru oraşe: Sibiu, Bucureşti, Braşov şi Constanţa. Numele trupei cu care Cristi Minculescu revine este Lotus, şi este formată din muzicieni stabiliţi în Germania, dar ale căror identităţi rămân încă necunoscute.
Într-un comunicat al Fundaţiei Phoenix, care pare să managerieze noul proiect, concertele lui Minculescu cu Lotus se vor constitui "într-o veritabilă istorie a rock-ului" în 90 de minute, cu piese "pe care orice împătimit al genului le va recunoaşte de la primele acorduri." Aşadar coveruri după piese internaţionale!

Acelaşi comunicat dezminte orice posibilitate de refacere a trupei Harap Alb. "Evident, toţi fanii rock-ului (şi nu numai) aşteaptă să afle ce se va întâmpla cu Cristi Minculescu după despărţirea de Iris. Au circulat tot felul de zvonuri în ultima vreme, lansate pe canale mai mult sau mai puţin neaşteptate, care au speculat asupra unei posibile reuniri a grupului Harap Alb. Suntem în măsură să dezminţim oficial aceste zvonuri. Oricâtă simpatie reciprocă ar funcţiona între foştii componenţi ai trupei respective nu poate fi vorba de o refacere decât cu valoare de imaginaţie. Este clar, oricât de mult şi-ar dori oricine, un castel nu mai poate fi refăcut dintr-o ruină, decât cu riscuri foarte mari", se arată în comunicatul fundaţiei. Cristi Minculescu va cânta în clubul Times Pub, din Brasov,  pe 8 decembrie.

Comentarii

Ultimă oră