Sari la conținut
cu-masca-la-cetatea-rasnov

Edilii râşnoveni au anunţat locurile în care purtarea măștii de protecție este obligatorie!


   Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă (CLSU) Râşnov a decis într-o şedinţă extraordinară care sunt spaţiile deschise în care este obligatorie masca de protecţie.

Astfel, potrivit deciziei CLSU Râşnov, începând cu data de 1 august 2020, de la ora 06.00, între orele 10.00 – 21.00, masca este obligatorie Piaţa Agroalimentară şi Piaţa Industriei, în staţiile RATBV de îmbarcare/debarcare călători, în staţiile CFR, dar şi în parcurile I.L. Caragiale, I.S.R., Romacril, Florilor I şi II, Centrul Nord, Şcoala Gimnazială nr. 3.


    Masca este obligatorie şi în zonele de îmbarcare/debarcare pentru transportul pe cablu (ascensor pe plan înclinat), dar şi în zonele de agrement, respectiv Valea Cărbunării, Valea Cetăţii, Promenada Sissi, Cetatea Râşnov.


    De la aceeaşi dată, masca este obligatorie la toate evenimentele, de orice natură, unde sunt create condiţii de aglomerare de persoane.


    „Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate zonele din oraşul Râşnov unde se creează aglomerări de persoane şi nu poate fi respectată regula distanţării sociale de minim 1,5 m”, se mai arată în textul hotărârii CLSU Râşnov.


     Conform aceluiaşi document, copiii cu vârsta mai mică de 5 ani nu sunt obligaţi să poarte mască în locurile amintite.

Comentarii

Ultimă oră