Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, cel mai important operator național de rețele de distribuție a energiei electrice, a demarat campania “Energia Veseliei”.

 

Campania desfășoară până în data de 03.06.2021 și vizează acțiuni de responsabilitate socială, concursuri de creație, adresate copiilor, dar și concursuri de cunoștințe adresate elevilor din sistemul de învățământ dual. Competițiile de creație, adresate copiilor, au ca temă „Energie Verde pentru viitorul nostru”, copiii fiind invitați să realizeze desene, colaje, picturi, modelaje sau fotografii pe tema dată.

 

Concursul se va desfășura pe pagina de Facebook a companiei, iar premiile constau în vouchere la magazine de jucarii, din zona de reședință a câștigătorilor, pentru a-și achiziționa jocurile și jucăriile mult dorite. În perioada 2-3 iunie, elevii înscriși în sistemul de învățământ dual, în instituțiile cu care compania a creat parteneriate, din județele Cluj, Bihor, Alba, Brașov și Prahova, vor putea participa la concursul online de cunoștințe din domeniile tehnologie, chimie și fizică.

 

Competiția urmează a se desfășura în două etape: faza pe licee, respectiv, faza pe țară. Primii trei câștigători ai fiecărei etape vor primi premii importante.