Sari la conținut
cu-zoom-biz-afacerea-ta-se-afla-pe-maini-bune

Ai facut tot posibilul pana acum pentru ca afacerea ta sa mearga ca pe roate? La promovarea in mediul online te-ai gandit? Cunosti care sunt avantajele reale ale unei astfel de promovari pentru compania ta? Trebuie sa fii constient ca dupa ce ai infiintat afacerea mult visata si ai stabilit toate detaliile administrative ale acesteia, trebuie sa te gandesti si la strategiile de promovare pe care doresti sa le adopti pentru ca munca ta sa infloreasca cat mai rapid. Pentru aceasta, nu ezita sa apelezi la serviciile unor profesionisti, cum sunt cei de la Zoom Biz. Aceasta companie va pune la punct, impreuna cu tine, strategii de promovare in mediul online prin directoarele de articole si prin optimizarea SEO a site-ului tau oficial. Nu-ti lasa afacerea in voia sortii, ci ia tu deciziile importante si fa-te cunoscut in tot spatiul web!

Promovarea in mediul online – cheia succesului in anul 2013

Inca nu esti convins de motivele pentru care ar trebui sa apelezi si tu la promovarea in mediul online?  Iti vom prezenta cateva dintre cele mai importante motive, iar apoi doar tu decizi. Afacerea ta se afla in mainile tale!

Statistica indica ca milioane de romani intra lunar pe internet, iar aproximativ 90% dintre acesti utilizatori folosesc internetul zilnic. Cei mai multi “navigatori” se intalnesc, desigur, in capitala. Deci, ar fi un mare pacat sa nu profiti de aceasta ocazie unica de a fi prezent in spatiul online, cand atata lume este dornica de informatii. Nu mai ezita si prezinta-te si tu mediului virtual.

Chiar daca sunt multi copii si tineri cei care folosesc internetul, majoritatea persoanelor au varsta curprinsa intre 20 si 45 de ani. Ce inseamna acest lucru? Ca sunt oameni care muncesc si au putere de cumparare. Un punct in plus pentru promovarea in mediul online.

Dintre toate aceste persoane, cu siguranta un procent destul de ridicat cauta informatii cu privire la produse si servicii. Se stie ca Google este acum cel mai bun prieten al omului si a inlocuit Pagini Aurii.

Iar din acest procent, o buna parte chiar si cumpara produse sau servicii online. Daca iti vei face un site atractiv si daca vei sti sa te promovezi, astfel incat lumea sa te gaseasca, ai cele mai mari sanse de reusita.

Pana la urma, putem spune ca tot virtualul acesta este ca si viata reala. Daca nu ai o imagine solida, bine construita si un renume pozitiv, nu ai sorti de izbanda.

Zoom Biz – un partener de nadejde pentru orice afacere!

Care sunt modalitatile de promovare in mediul online? In primul rand trebuie sa-ti construiesti, cel putin, un site. Apoi, poti sa-ti faci reclama pe diverse site-uri nisa, poti sa te prezinti pe retelele de socializare sau poti sa apelezi la bannere. Plateste-l pe Google si fa-ti reclama video sau chiar audio.

Insa cea mai eficienta metoda este recurgerea la specialisti, care sa-ti ofere servicii concrete de optimizare SEO. Iar acesti specialist sunt cei de la Zoom Biz.

Ce este optimizarea SEO? Este vorba despre mai multe actiuni prin care Google reuseste sa te gaseasca printre primii pe lista, atunci cand cineva cauta o combinatie de cuvinte pe internet. Acum cand citesti toate acestea, pare foarte simplu, insa in spate sunt numeroase strategii si o echipa puternica care lucreaza constant la implementarea acestora.

Alege si tu pachetele promotionale Zoom Biz, create special pentru tine, si promoveaza-ti cu succes, afacerea!

Date de contact

Denumire firma: SC. Zoom-Biz Srl

Adresa firma: Str. Republicii, nr. 2, Loc. Brasov, Jud. Brasov, Romania

CUI: RO 29274179 ; J08/1707/27.10.2011

Adresa web: http://www.zoom-biz.ro

Departament vanzari

Nume: Dominte Silviu

Telefon Mobil: 0744-139-419 / 0721-951-064

Telefon Fix: 0268-414-110

Email:  silviu@zoom-biz.ro

Interval orar:  Luni - Vineri, 09:00 - 17:00

Relatii clienti

Nume:  Irimie Ioana

Telefon Mobil: 0754-697-449 / 0754-697-449

Telefon Fix: 0754-697-449

Email:  contact@zoom-biz.ro

Interval orar:  Luni - Vineri, 09:00 - 17:30

Suport tehnic

Nume: Bianca Hau

Telefon Mobil: 0754-639-490 / 0754-639-490

Telefon Fix: 0754-639-490

Email: suport@zoom-biz.ro

Interval orar:  Luni - Vineri, 09:00 - 17:30

Comentarii

Ultimă oră