Sari la conținut

Cuibul Artiştilor aduce a patra ediţie a Turneului Naţional „Cu inima la teatru”

cuibul-artistilor-aduce-la-brasov-a-patra-editie-a-turneului-national-cu-inima-la-teatru

„Într-o singură zi, inima bate de 100.000 de ori, sângele parcurge aproape 30 de milioane de kilometri de artere, vene şi capilare. Într-o singură zi, cu ajutorul inimii, un om rosteşte mai bine de 5.000 de cuvinte, respiră de aproape 20.000 de ori, mobilizează grupele musculare majore de 750 de ori şi pune la lucru circa 14 milioane de celule nervoase. Inima ne hrăneşte zilnic, dar noi cât de des o hrănim pe ea?”

Cu acest gând în minte şi în suflet, Cuibul Artiştilor aduce şi în Braşov cea de-a patra ediţie a Turneului Naţional „Cu inima la teatru”.

În data de 16 noiembrie 2018, braşovenii sunt invitaţi să vină la singurul turneu de teatru realizat de o platformă artistică independentă în România şi să se bucure de o experienţă artistică unică.

Centrul Cultural Reduta este partenerul Cuibului din acest an şi aşteaptă braşovenii să ia parte la spectacol începând cu ora 21:30.

Asemenea ediţiilor precedente, intrarea este liberă, pe bază de donaţie. Locurile la spectacole pot fi rezervate pe  rezervari.cuibulartistilor.ro/ .

Pentru Noaptea Albă a Teatrului, artiştii au pregătit trei spectacole care te vor răscoli, te vor amuza, te vor ţine în priză şi cel mai important, te vor face să priveşti înspre tine: „Intrincerc”, „Artă” şi „Mai bine nu veni”.


   Donațiile strânse în turneu se vor transforma în burse artistice destinate unor tineri artiști talentați, ale căror inimi bat pentru arta vizuală. Pe lângă aceste burse, Cuibul Artiștilor va oferi cadrul în care acești artiști să își poată expune proiectele, Cuibul fiind locul în care le vei putea întâlni ideile și creațiile. Artiștii care vor primi bursele vor fi aleși pe baza unei selecții desfășurate de echipa de artă vizuală din cadrul Cuibului Artiștilor.

Comentarii

Ultimă oră