Sari la conținut

Cum alegi și de unde cumperi cea mai eficientă drujbă

cum-alegi-si-de-unde-cumperi-cea-mai-eficienta-drujba

Într-o gospodărie, drujba joacă un rol foarte important. Cu ajutorul ei, te poți descotorosi mai ușor de obiectele mari de care vrei să scapi, în cazul unei curățenii. Tot cu ajutorul ei poți pregăti lemnele pentru centrală, dacă ai o centrală care funcționează pe bază de lemn. Dar, cel mai important, prin intermediul drujbei, poți avea grijă de pomii și copacii din grădina ta. Este foarte important să ai grijă de grădina ta, în așa fel încât toate elementele pe care le adăpostește să fie sănătoase. Drujba ajută foarte mult la toaletarea copacilor și a pomilor din orice curte și grădină, tocmai de aceea este de preferat să găsești o variantă potrivită pentru tine.

Pentru a putea identifica cea mai bună drujbă, trebuie să te orientezi în funcție de câteva criterii foarte importante. Acestea influențează atât modul și ușurința cu care ai putea manevra drujba, dar și eficiența ei. O drujbă ideală este cea pe care o poți mânui fără probleme, dar care va și tăia eficient atunci când ai nevoie să rezolvi rapid situația. Iată care sunt criteriile esențiale pentru alegerea unei drujbe și de unde poți cumpăra una potrivită pentru tine și grădina ta.


La ce să te uiți când cauți o drujbă


Indiferent de experiența pe care o ai în utilizarea unei drujbe, atunci când cumperi una nouă trebuie să te asiguri că este suficient de intuitivă pentru a putea fi manevrată și setată. Drujbele moderne sunt foarte ușor de pornit și utilizat. Imaginile clasice cu acționarea sforii de starter în mod repetat la fiecare pornire nu mai sunt tocmai realiste. Chinul pornirii unei drujbe a devenit doar o amintire, grație tehnologiilor moderne de fabricație. Și întreținerea unei drujbe este ușor de realizat grație soluțiilor moderne. Dar iată care sunt criteriile esențiale pe care să le analizezi înainte de a cumpăra un astfel de aparat:


l Puterea - măsurată în watti, în cazul drujbelor cu motoare electrice, aceasta variază între 1.600 și 2.200 W. Cele mai potrivite, în cazul unor gospodării individuale, sunt drujbele cu putere de 2.000 de W. Aceasta este suficientă pentru o drujbă utilizată periodic;
l Manevrabilitatea - a mânui o drujbă poate fi destul de complicat, deoarece mișcările trebuie să poată fi făcute în așa fel încât să poți ajunge în unghiuri variate și dificile. Tocmai de aceea, drujba este necesar să fie ușoară și să poată fi ținută în mâini. Din fericire, drujbele moderne sunt destul de ușoare, mai ales cele cu motor electric. Versiunile de top cântăresc aproximativ 2 kg.
l Fiabilitatea - un alt aspect foarte important pentru o drujbă este cel referitor la rezistența sa în timp. Fiind vorba despre un instrument care funcționează în baza unui ansamblu destul de complex, format din componente precum lanț ori motor, drujba este destul de expusă defecțiunilor. Însă variantele calitative vin la pachet cu o perioadă de garanție suficient de extinsă pentru a acoperi defectele ce pot apărea;
l Întreținerea - pentru a putea funcționa bine, o drujbă trebuie să aibă în permanență lanțul foarte bine lubrifiat. În acest sens, producătorii de drujbe de ultimă generație au implementat tehnologii de auto-lubrifiere a lanțului. De asemenea, este de preferat să cauți și o drujbă care să dispună de un rezervor de ulei cât mai generos ca volum, pentru a nu trebui să faci foarte des plinul, din acest punct de vedere.


Unde găsești cea mai eficientă drujbă


Pe www.topstrong.ro poți găsi cele mai tari modele de drujbe electrice, care au greutatea optimă de doar 2 kg și un volum al rezervorului pentru ulei de până la 320ml. Ușoare, rezistente și ușor de folosit, drujbele TopStrong sunt excelente pentru orice gospodar care vrea să aibă grijă de grădina și curtea lui.

Comentarii

Ultimă oră