Sari la conținut
cum-construim-cota-2-la-pariuri-sportive

Dacă vă pasionează domeniul pariurilor sportive, cu siguranță că ați auzit deseori de conceptul, devenit celebru, de cota 2.


Este evident că nu se poate vorbi despre o cotă 2 sigură, pentru simplul fapt că în domeniul pariurilor sportive nu se prea poate vorbi despre ceva care să fie sigur.


Mitul cotei 2 vine din adâncurile istoriei pariurilor sportive, cei care au acumulat experiență în acest domeniu depunând mărturii credibile cum că un bilet de pariori cu o cotă ce are valoarea în jur de 2 ar avea mai multe șanse de câștig.


Este destul de greu de găsit un pariu de cotă 2 care să fie câștigător în fiecare zi, dar nu acesta ar trebui să fie scopul principal al pariorilor.


Mult mai important este ca fiecare parior să poată construi o strategie proprie, prin care să obțină o rată de succes a pariurilor care să îi asigure un profit pe termen lung.


Acestea sunt cuvintele cheie, “profit pe termen lung”.


Asta înseamnă răbdare, studiu, analiză, cunoștințe foarte solide despre sportul pe care pariem, un management riguros al banilor de la care să nu ne abatem niciun nano-metru, o strategie, un plan de pariere, care odată găsit și implementat, să fie respectat cu sfințenie.


Dacă vom conveni că pariurile sportive trebuie să rămână o pasiune în viața noastră, specialiștii în finanțe personale ne sfătuiesc clar că procentul din sumele castigate lunar care e indicat să fie direcționat către pariuri nu trebuie să treacă sub niciun pretext de 10%.


Această regulă este strictă, indiferent dacă vorbim despre strategia cotei 2 sau despre o alta pe care am descoperit-o că se potrivește cu profilul nostru de risc.


Ideal ar fi ca acea cotă 2 să fie atinsă dintr-un singur meci pus pe bilet. Pentru acest lucru, trebuie să avem răbdare să așteptăm meciurile din campionatele pe care le cunoaștem cel mai bine, pe care suntem specialiști.


Nu trebuie să bifăm o cotă 2 zilnic, nu acesta este scopul, ci de a găsi, cu inteligență, evenimente despre care știm “totul”, pe care le urmărim cu asiduitate și care ne oferă șanse cât mai mari de câștig.


“Cota 2” sau – de ce nu? - chiar o cota mai mică de 2 este o strategie foarte populară, care poate împleti, în mod fericit, adrenalina pariurilor sportive cu bucuria profitului, dacă o folosim cu disciplină și responsabilitate.


***

Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Comentarii

Ultimă oră