Sari la conținut
cum-ne-decoram-casa-de-sarbatori

În acest an pandemic, casele brașovenilor sunt decorate mai frumos ca oricând! O spune arhitectul de interior, Sorana Leru, care vine și cu câteva sfaturi utile, pentru cei care vor să aibă locuințele decorate cu bun gust.

Piesa centrală este bradul de Crăciun, iar tendițele, așa cum spun specialiștii, ne indică să alegem o temă: cum ar fi materialele naturale sau două culori, care să se completeze armonios.

"Atmosfera sărbătorilor de iarnă de învăluie pe toți treptat de-a lungul lunii decembrie. Iar cel mai bun și mai frumos mod de a ne lăsa cuprinși de spiritul sărbătorilor de Crăciun este să ne decorăm locuința festiv și cu bun gust. În acest an pandemic casele brașovenilor sunt decorate mai frumos ca oricând, pentru a compensa izolarea și distanța, cu optimism și culoare. Piesa centrală rămâne bradul de Crăciun unde tendințele ne indică să alegem o temă pe care să o urmăm, cum ar fi de exemplu materiale naturale sau două culori care să se completeze armonios. Pe lângă acesta, decorarea șemineului, acolo unde există, a ferestrelor și cadrelor de ușă, a casei pe exterior și nu în ultimul rând a mesei de dining sunt elemente esențiale pentru un cadru feeric. Recomandarea noastră este să folosiți culori calde sau lumini dintr-o singură nunață și combinații de culori care să pună în valoare naturalețea bradului și a amenajărilor interioare existente." a declarat Sorana Leru designer

Sorana Leru a pus bazele unei firme de amenjări interioare în iarna lui 2014, în capitală. Ea spune că apoi și-a dorit să aducă designul mai aproape de natură, în oraşul ei de suflet de la poalele Tâmpei. Ultimii ani au stat sub semnul navetei între cele două oraşe, weekendurile petrecându-le mai mereu alergând pe potecile şi dealurile braşovene, fiind pasionată de maratoane montane, hiking şi zbor cu parapanta. A simţit dezvoltarea şi creşterea oraşului din ultimii ani şi crede cu tărie în perspectivele şi oamenii Brasovului, astfel încât dorește să contribuie şi ea la acest loc magnific.

Comentarii

Ultimă oră