Dacă ești pasionat de jocuri de noroc, atunci cu siguranță ai văzu cât de bine se descurcă gamblerii profesioniști. Dar ce au în comun toți acești jucători de succes? Ce îi determină să facă pariuri uriașe, să mizeze totul pe o carte și, ca urmare, să câștige sume fabuloase? La aceste întrebări și multe altele vom răspunde în continuare. Vestea bună este că și tu poți paria ca un jucător profesionist. Chiar dacă punctul de început ar putea fi sloturile gratuite, ca de exemplu Versailles Gold demo, pe măsură ce acumulezi cunoștințe, vei putea ajunge tot mai aproape de un nivel profesionist.


Cinci pași pentru a deveni un jucător de succes


Nu există o soluție universală pentru a fi un gambler de succes. De fapt, totul stă în atenția la diferite detalii, inclusiv alegerea unor jocuri bune; folosirea unor tehnici rezonabile de gestionare a banilor; alegerea cazinoului potrivit; învățarea din greșelile făcute anterior; valorificarea bonusurilor oferite de cazinouri. Iar acestea sunt doar câteva sfaturi generale.


Așteaptă-te ca jocurile de noroc să fie o experiență imprevizibilă!


Experiența unui jucător de noroc în cazino nu este una lină, așa cum mulți ar putea crede. Cei mai mulți jucători ocazionali joacă pentru a obține fiorul unei plăți frecvente, însă aceștia vor ignora în mare parte pierderile. Cu toate acestea, în cazul marilor jucători, de obicei, lucrurile stau invers; câștigurile nu sunt atât de interesante, în timp ce pierderile sunt dureroase! Acesta este motivul pentru care majoritatea jucătorilor profesioniști învață din experiența lor, în timp ce amatorii pierd din vedere acest lucru.


Cu toate acestea, atunci când ești lovit de pierderi financiare generate de erorile făcute de tine, te vei strădui întotdeauna să le eviți. Indiferent de cât de mare este bugetul tău alocat pentru jocurile de noroc, nu putem să credem că atunci când pierzi în doar câteva zeci de minute aproape întreaga sumă de bani, nu vei regreta toate erorile de calcul. Așadar, multă atenție la cheltuieli și la pierderi.


Muncă grea și disciplină multă!


O altă trăsătură pe care o vei observa la toți jucătorii de succes este determinarea acestora de a munci din greu, dar și disciplina exemplară de care aceștia dau dovadă. Cei mai mulți, dacă nu toți jucătorii, îți vor spune că petrec ore întregi jucând în fiecare zi, în fiecare zi a anului. Ceea ce cu siguranță este adevărat. De asemenea, aceștia investesc multe ore și în studiu!


De exemplu, jucătorii de Blackjack vor petrece ore întregi studiind diferite variante ale jocului și examinând cu atenție schimbările subtile ale strategiei de bază necesare pentru a juca eficient. Cât despre pariorii de succes, aceștia îți vor povesti despre modelele complexe pe care le-au construit pentru a prezice cotele jocurilor.


buget corect

 

Gestionează-ți corect bugetul!


Specialiștii vin mereu cu un sfat legat de bugetul destinat jocurilor de cazino. Aceștia sunt de părere că împărțirea banilor în pariuri mici este cea mai eficientă strategie pentru joc. O altă greșeala pe care începătorii o fac destul de des este să se orienteze de la început către folosirea unui sistem de pariuri progresive. Ceea ce ar fi putut face în schimb un novice este să folosească un sistem de pariuri simple, iar fiecare pariu să fie alcătuit din sume mici.


O altă greșeală, care este, de asemenea, foarte frecventă la majoritatea jucătorilor, este că nu reușesc să rămână disciplinați. Dacă, de exemplu, plasezi un pariu mare crezând că aceea va fi cu siguranță lovitura ta norocoasă, atunci ce vei face când te vei lovi de o pierdere? Plecând de la supoziția că ești într-un cazino deoarece îți place adrenalina generată de jocuri, atunci scopul tău ar trebui să fie să petreci cât mai mult timp în cazino.

 

jocuri de norocAlege corect furnizorul de jocuri de noroc.


Cazinourile online și cele terestre caută în mod constant noi modalități de a-și recompensa jucătorii. Unele site-uri vor oferi bonusuri și promoții, în timp ce omologii tradiționali vor oferi reduceri tentante pentru jucătorii care aleg să joace în unitățile lor. Nu putem uita să menționăm că cele mai bune cazinouri au și cote imbatabile, care îți cresc semnificativ șansele de câștig.
Orice mare parior știe că este foarte important să folosească întotdeauna ofertele bonus în avantajul său, deoarece acestea adaugă valoare experienței de cazinou. Același lucru trebuie să îl faci și tu! Cum? Folosind bonusurile oferite de cazino și tu poți încerca noi metode de pariere fără riscuri și, în acest proces, te poț bucura de șansa de a câștiga bani reali.


Concluzie


Nu uita să te bucuri de joc! Majoritatea jucătorilor de succes îți vor spune că, dincolo de dorința lor de a câștiga, plăcerea jocului este ceea ce îi determină să intre într-un cazino. Nimeni nu poate performa într-o activitate care nu îi face plăcere. Jocurile de cazino se bazează într-o măsură considerabilă și pe noroc, așa că, orice ai face, uneori nu poți controla rezultatul final al jocului. Ce îți rămâne? Posibilitatea de a te distra!
Sigur, nu este atât de ușor să devii un mare jucător, dar dacă rămâi dedicat și muncești suficient pentru a-ți atinge obiectivul, recompensele pot fi mult mai mari decât ți-ai imaginat vreodată!