Sari la conținut
cum-vinzi-un-apartament-repede

După criza economică din 2009 mulți proprietari sunt reticenți să își vândă apartamentele,chiar dacă vor să se mute într-un alt loc. Dar având în vedere calitatea proastă a construcției din noile apartamente rezidențiale, din ce în ce mai mulți cumpărători se îndreaptă spre apartamentele vechi, care au stat în picioare câțiva ani. Asta înseamnă că este un moment foarte bun să îți vinzi apartamentul, chiar dacă vezi multe știri că prețurile apartamentelor din complexurile rezidențiale au scăzut. Pentru că ai nevoie de o investiție inițială, accesează un împrumut rapid de 1000 de coroane (gratis kviklån 1000 kr) pentru a face micile schimbări de care ai nevoie.


Pentru a stabili prețul apartamentului un expert imobiliar te poate ajuta. Acesta îți va calcula un preț real în funcție de zonă, interesul cumpărătorilor față de tipul de apartament și de îmbunătățirile pe care acesta le are. Sunt lucruri pe care nu le iei în considerare, deoarece te gândești la un preț cât mai mare. Dar pentru a vine un apartament ai nevoie de un preț competitiv. Nu te ajută întotdeauna să te uiți pe site-urile de profil și să compari ce ai cu ce pun spre vânzare alți proprietari.


Având în vedere că expertul imobiliar îți spune cu cât ridică prețul proprietății anumite îmbunătățiri, vei ști ce modificări trebuie să faci. Chiar și atunci când nu mai este nevoie să pui parchet sau geamuri termopan, trebuie să dai măcar cu var și să înlocuiești tot ce este defect. Un întrerupător, care nu merge, îndepărtează cumpărătorii. Nu te gândi că nu va observa nimeni. Orice mică defecțiune va fi vizibilă, având în vedere că cei care cumpără caută o locuință în care să investească cât mai puțin. Prin urmare, ar trebui să faci mici reparații și o mică igienizare pentru vinde repede și la prețul pe care ți-l dorești.


Dacă apartamentul pe care vrei să îl vinzi este vechi și a fost locuit de o persoană în vârstă, ar trebui să faci mai multe schimbări, chiar dacă acest lucru înseamnă o renovare completă a apartamentului. Locuințele vechi și îmbâcsite se vând greu și ieftin. O schimbare completă a atmosferei acestuia, chiar dacă folosești materiale mai ieftine va fi acoperită de prețul de vânzare.


Ca să vinzi un apartament repede, trebuie să fii deschis să primești toate tipurile de credit sau cash. De asemenea, ar trebui să stabilești un preț cu puțin sub media pieței. Cu cât mai flexibil ești, cu atât mai ușor îți va fi să găsești cumpărători.


Aspectul locuinței nu este singurul factor pe care cumpărătorii îl iau în considerare, ci prețul este cel mai important aspect. Încearcă să optimizezi categoriile de căutare în funcție de preț în raport cu numărul de camere.

Atunci când vrei să vinzi un apartament repede trebuie să te gândești și la nevoile cumpărătorului, prin urmare ar trebui să minimalizezi niște costuri pentru el. Dar ai grijă să nu te încarce prea mult. Prin urmare, poți evita o agenție imobiliară și plătește tu pentru reclamă la site-urile de vânzări imobiliare. Te va costa mai puțin decât onorariul agentului. Pentru a face rost de bani pentru toate cheltuielile cu vânzarea unui apartament, vizitează http://www.hurtiglannu.com/lan-trods-rki/.

Comentarii

Ultimă oră