Sari la conținut
cupa-corona-la-slalom-si-slalom-urias

Săptămâna aceasta, pe pârtiile din Poiana Braşov, s-a desfăşurat Cupa Corona la slalom şi slalom uriaş.

Ajunsă la ediţia a III-a, competiţia a strâns la start 95 de sportivi de la 15 cluburi din ţară. Întrecerea a fost organizată de clubul Corona, în colaborare cu Primăria Municipiului Braşov şi Instituţia Prefectului. Organizatorii au pregătit pentru participanţi două probe şi trei categorii de vârstă.

La slalom fete U12, Ana Târjia (CSŞ Sibiu) a ieşit pe primul loc, iar la băieţi s-a impus Cristian Pal (CSŞ Miercurea Ciuc). La U14, Sidonia Lazsadi (Corona), împreună cu Hunor Szoke (Corona) au câştigat. Categoria cadeţilor (U16) a fost adjudecată de Krisztina Toth (CSŞ Miercurea Ciuc), respectiv Robert Zold (Gheorgheni).

La slalom uriaş fete U12, aceeaşi Ana Târjia a terminat pe primul loc, la masculin primul fiind Szabolcs Balazs (Gheorgheni). La U14, Leona Trifu (CSŞ Sibiu) şi Hunor Szoke au învins. Categoria cadeţilor a fost adjudecată de Krisztina Toth şi Alex Bordi (Corona).

La finalul concursului, Cătălin Leonte şi George Scripcaru au oferit premii câştigătorilor, care au constat în cupe, diplome, medalii şi diverse produse de echipament sportiv.

Comentarii

Ultimă oră