Sari la conținut

Dacă urmează să te muți, TREBUIE să citești acest articol

daca-urmeaza-sa-te-muti-vrei-sa-citesti-acest-articol

Fie că te muți în noua casă sau că trebuie să îți schimbi sediul companiei, lasă Mutanții să aibă grijă de mobila și obiectele tale.

În activitate din anul 2007, Mutanții au la activ peste 10.000 de mutări, atât pe plan național (Cluj-Napoca, București, Timișoara, Arad, Oradea, Sibiu, Brașov, Târgu Mureș, Satu Mare, Iași) dar și extern în și din Ungaria, Italia, Anglia, Germania, Olanda, Belgia, Elveția.

"Întotdeauna am încercat să ne punem în situaţia în care trebuie să schimbi locul de activitate sau domiciliul. Noi considerăm că o mutare este momentul cel mai delicat din viaţa unui om sau a unei societăţi. A te muta înseamnă să ai încredere în personalul şi societatea comercială care te va ajuta să-ţi începi activitatea de zi cu zi fără întrerupere şi timp pierdut."

Mutanții se pot lăuda cu colaborări de succes cu societăți de renume cum ar fi Vodafone Banca Transilvania, Aegon, Endava, iQuest. Pe durata transportului marfa este asigurată așa ca nu trebuie să-ți faci griji pentru nimic. Apelează cu încredere la Mutanții și profită de servicii profesionale de transport mobilă și depozitare.

Vremurile când îți pierdeai o zi întreagă cu prietenii chinuindu-te să te muți, cu mobilă lovită, pereți zgâriați și vecini iritați, sunt apuse.

Comentarii

Ultimă oră